slope & scorekort


Slope 18-hålsbanan Slope 9-hålsbanan


Scorekort 18-hålsbanan Scorekort 9-hålsbanan

 

OnTag Digitalt Scorekort finns för nedladdning till din telefon

Scorekort i mobilen – OnTag Scorekort
Högbo Golfklubb erbjuder alla gäster och medlemmar digitalt scorekort från EVRY. Med de digitala scorekorten så behöver du inte fylla i något själv, all information kommer direkt från GIT. I appen får du flera intressanta möjligheter, GPS-avstånd, möjligheten att dela scorekort, och inte minst uppdatera handicap direkt från appen. 

Så här enkelt är det
Ladda ner appen "OnTag Scorekort" på App Store eller på Android market.Efter installationen startar du appen och loggar in med ditt golf-id och ditt lösenord (lösenordet är detsamma som du har för Min Golf). 
Boka starttid som vanligt via telefon, golfterminalen eller på internet.
När du kommer till klubben och "checkar in" i vår reception så säger du till att du vill ha ett digitalt scorekort, så skickar de ett digitalt scorekort med uppdaterad information direkt till din iPhone/Android från GIT. Du kan även checka in själv i telefonen och få ditt scorekort.


 

 

Uppdatera hcp
När rundan är färdigspelad kan du uppdatera ditt handicap till GIT direkt från appen.

Ladda ner appen redan idag men observera att du får ditt scorekort först efter att du "checkat in" på speldagen.

Avstånd via GPS
Med det digitala scorekortet i Din telefon har du alltid koll på avståndet till framkant och bakkant på green. Detta ingår alltid på din hemmaklubb men för att få fram banguide för andra banor krävs ett abonnemang på tjänsten.


Hjärtstartare

På kansliet finns en hjärtstartare,
telefon 026-215372.

Betalningar till klubben

Plusgiro för betalningar är 25 19 94 - 0
Bankgiro för betalningar är 312-3957

Betala greenfee med Swish
Du kan betala din greenfee med Swish på swishnummer 123 - 173 19 91, kom ihåg att uppge ditt namn vid inbetalningen.

Betala startavgifter
Vid tävlingsanmälan betalar man sin avgift via MinGolf vid anmälan. Om du inte kan betala via MinGolf måste du ringa för att anmäla dig till tävlingen på 026-21 50 04.
Då kan vi ta din anmälan och du kan betala klubbtävlingar via swishnummer 123 - 422 84 09, och vid club60´s tävlingar via swishnummer 123 - 312 38 90, kom ihåg att uppge tävlingens namn vid inbetalningen.

Hjälp oss bli bättre...

Vi tar tacksamt emot alla förslag som syftar till att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi använder oss av mätverktyget players 1st för att ständigt mäta vår verksamhet och stämma av hur vi upplevs av våra medlemmar och gäster.

Har du något du vill diskutera så ta kontakt med vår klubbchef Calle Sandegård på telefon: 026-215372 eller via e-post: calle@hogbogk.com

Kontakt