Tränare Mikael Söderlund

Hos oss hittar du en välsorterad shop som drivs i golfklubbens regi. Hos oss får du hjälp med custom fitting, att ta lektioner privat eller i grupp, reparation av klubbor etc. För mer info: http://www.hogbo.golfstore.se

Telefon: 026 - 21 50 04

Träning

Träna privat eller i grupp, här finns något för alla. Vi har en fullt utrustad lektionsstudio där du får hjälp av den senaste tekniken med att analysera din sving. lektioner bokas på telefon 026 - 21 50 04.
Se säsongens träningsutbud på följande länk

Custom fitting

DU ÄR INTE som andra golfare. Därför ska du inte ha samma golfutrustning som andra golfare. Du ska naturligtvis ha dina klubbor och ditt set anpassat till just din fysik, din sving och ditt spel. Och det gäller oavsett vilken handicap du har.

Vi jobbar med Trackman och har full sortering av Callaway Golf, Titleist samt PING i vår studio.


 

Välkomna till Golfstore Högbo och vår tränare Mikael Söderlund


 

VI HJÄLPER DIG ATT BLI EN BÄTTRE GOLFARE

Välsorterade butiker som drivs av passionerade pros, ett noggrant utvalt sortiment med de bästa produkterna i varje prisklass, Custom Fitting som håller vad den lovar och all den hjälp du behöver för att utvecklas. På Golfstore älskar vi golf lika mycket som du och därför hittar du oss där vi trivs som bäst – precis vid banan.

300 BUTIKER I SEX LÄNDER

Golfstore är en av Europas största butikskedjor inom golf och har hjälpt spelare att utvecklas sedan 1973. Idag finns runt 300 Golfstore-butiker i sex olika länder: Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Österrike och Holland. Här hittar du enkelt din närmaste Golfstore-butik.

HOS GOLFSTORE HITTAR DU DE BÄSTA PRODUKTERNA

Vårt sortimentsråd består av 20 erfarna och kunniga medlemmar med en enda uppgift: att hitta den bästa golfutrustningen på marknaden. Varje år väljer vi ut de bästa produkterna i varje prisklass – det gäller allt från klubbor och vagnar till kläder och skor. I årets sortiment hittar du produkter från ett 50-tal olika leverantörer.

HOS OSS FÅR DU ALLTID EXPERTHJÄLP

Bakom varje Golfstore-butik står en PGA-utbildad pro. Det betyder att du alltid får expertråd när du handlar, och väljer du att boka en Custom Fitting Lesson™ kan vi skräddarsy din utrustning helt efter dina behov och förutsättningar.

 

Hjärtstartare

På kansliet finns en hjärtstartare,
telefon 026-215372.

Betalningar till klubben

Plusgiro för betalningar är 25 19 94 - 0
Bankgiro för betalningar är 312-3957

Betala greenfee med Swish
Du kan betala din greenfee med Swish på swishnummer 123 - 173 19 91, kom ihåg att uppge ditt namn vid inbetalningen.

Betala startavgifter
Vid tävlingsanmälan betalar man sin avgift via MinGolf vid anmälan. Om du inte kan betala via MinGolf måste du ringa för att anmäla dig till tävlingen på 026-21 50 04.
Då kan vi ta din anmälan och du kan betala klubbtävlingar via swishnummer 123 - 422 84 09, och vid club60´s tävlingar via swishnummer 123 - 312 38 90, kom ihåg att uppge tävlingens namn vid inbetalningen.

Hjälp oss bli bättre...

Vi tar tacksamt emot alla förslag som syftar till att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi använder oss av mätverktyget players 1st för att ständigt mäta vår verksamhet och stämma av hur vi upplevs av våra medlemmar och gäster.

Har du något du vill diskutera så ta kontakt med vår klubbchef Calle Sandegård på telefon: 026-215372 eller via e-post: calle@hogbogk.com

Kontakt