På golfbanan finns ett flertal alternativ till reklamplatser. Reklampaket finns från 5.000:- till 25.000:-. Tänkbara reklamplatser är allt ifrån skyltar på reklamvägg eller range, hålflaggor m.m. Som partner i Högbo GK kan du t.ex hyra banan för företagsgolf till halva ordinarie priset.

>>Se våra alternativ

Intresserad?
Telefon: 026-215372
e-post: calle@hogbogk.com

 

Miljösponsor
Var med och bidra till en miljövänligare anläggning. Högbo Golfklubb strävar efter att använda miljövänliga medel för bekämpning, gödning etc i så stor utsträckning som det är möjligt. Dessa medel är i många fall dyra alternativ så genom att bidra med 1.000:- kan du vara med och stödja vår strävan att köpa in miljövänliga maskiner och produkter till banskötseln och sopsortera i så stor utsträckning som möjligt. Golfklubben har en framtagen miljöplan som har blivit antagen av Svenska Golfförbundet och vi arbetar hela tiden med att bli bättre på att värna om miljön.

Satsning på ungdomar
Vår satsning på ungdomsverksamhet riktar sig till såväl bredd som elit. Vad gäller bredd är ambitionen att erbjuda alla som vill, träning för klubbens instruktör vid åtminstone 10 tillfällen per säsong. Vi kommer att ha en satsning mot skolan för att visa upp golf där vår förhoppning är att rekrytera nya ungdomar. Vad gäller elit så spelar vårt damlag i div. 1 och vårt herrlag i Elitserien och där satsas det på träning i såväl teknik, fysik som mentalt. Vi ger också möjlighet till att tävla genom bidrag till startavgifter och resor.
Genom att bidra med 1.000:- kan du vara med och hjälpa oss att satsa på rekrytering av nya ungdomar, träning för våra nuvarande ungdomar samt stöd till våra duktiga juniorer som är ute och tävlar.

 

Sponsorgolfen 2017
Vi gratulerar Ottnargård konsult, Lars, Rasmus och Pontus Ottnargård till segern i Sponsorgolfen 2017 vilket var andra året i rad. Golfklubben riktar ett stort tack till alla sponsorer som ställde upp i tävlingen och även alla övriga sponsorer som betyder mycket för vår verksamhet.
Ottnargård konsult gick sedan vidare och vann finalspelet på Ullna GK, Grattis!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klubbmästare sponsorer 2017
Årets segrare i sponsor KM blev Lasse Tägtström, LT Ventilation.

  Hemliga resan 2017
Årets segrare på hemliga resan blev Torbjörn Pettersson, TP Elkonsult.


Brukskampen 2017
Brukskampen 2017 slutade med storseger 8-4 till Högbo. I laget ingick Per-Ola och Conny Grönberg OKQ8, Patrik Dahlöf, Dahlöfs byggservice, Ingemar Helmersson Perssons Golv, Tobbe Pettersson, TP Elkonsult, Lars Ottnargård, Ottnargård konsult, Göran Backlund Skandia, Ingrid Eliasson-Löthman Grant Thornton, Patrik Brisfjord AGA, Lasse Tägtström LT Ventilation, Jan Karlsson JAKA och Calle Sandegård Högbo GK.

Ta chansen att bjuda in dina kunder till en golfdag vilket alltid blir mycket uppskattat. Som sponsor i klubben hyr du banan för 3.500:- per timme inkl. greenfee. Detta motsvarar halva kostnaden av ordinarie pris 7.000:-. Du bjuder in till tävling samlar in anmälningar som lämnas till kansliet så sköter vi resten med startlistor, scorekort, resultatlistor m.m.
Extratävlingar som ”närmast hål” och ”Long Driving” tar vi också hand om. Kontakter med krögaren för mat, shopen för priser och Brukshotellet för ev. boende kan vi också ordna. Vi skräddarsyr upplägget för tävlingen helt efter era önskemål.
Intresserad?
Telefon: 026-215372
e-post: calle@hogbogk.com
Bjud in din personal, dina kunder, dina leverantörer eller kanske kompisgänget och låt dem prova på golf. Det spelar ingen roll om man spelar sedan tidigare eller aldrig har provat.
Vi har aktiviteten för er där man först får en genomgång av vår instruktör, Mikael Söderlund som ger tips till dig som spelar sedan tidigare eller är helt ny. Efter genomgången spelas en tävling på vår vackra 9-hålsbana. Tävlingen sker som lagspel där alla blir delaktiga och man kan blanda erfarna golfspelare med nybörjare. Efter ronden avnjuter ni en god matbit hos golfrestaurangen.
”Det låter intressant, hur bokar man?”
Ring kansliet på 026-215372 och boka dag för aktiviteten och tala om för oss hur många som kommer att delta så tar vi hand om resten.
”Vad ingår i aktiviteten och vad kostar det?”
I aktiviteten ingår en timmes genomgång av spelet och träning på rangen. För er som behöver ingår lån av ett halvset klubbor samt bollar och pegs.
Ni spelar en 9-håls tävling i lagform och efter ronden äter ni mat efter ert önskemål.
Minsta antal för att göra en aktivitet är 6 personer.
Intresserad?
Telefon: 026-215372
e-post: calle@hogbogk.com