Företagsgolf

Ta chansen att bjuda in dina kunder till en golfdag vilket alltid blir mycket uppskattat. Som sponsor i klubben hyr du banan för 3.500:- per timme inkl. greenfee. Detta motsvarar halva kostnaden av ordinarie pris 7.000:-. Du bjuder in till tävling samlar in anmälningar som lämnas till kansliet så sköter vi resten med startlistor, scorekort, resultatlistor m.m.
Extratävlingar som ”närmast hål” och ”Long Driving” tar vi också hand om. Kontakter med krögaren för mat, shopen för priser och Brukshotellet för ev. boende kan vi också ordna. Vi skräddarsyr upplägget för tävlingen helt efter era önskemål.

Intresserad?
Telefon: 026-215372
e-post: calle@hogbogk.com

Prova på aktivitet

Bjud in din personal, dina kunder, dina leverantörer eller kanske kompisgänget och låt dem prova på golf. Det spelar ingen roll om man spelar sedan tidigare eller aldrig har provat.
Ni får först en genomgång av vår instruktör, Mikael Söderlund som ger en introduktion i golfen. Efter genomgången spelas en tävling på vår vackra 9-hålsbana. Tävlingen sker som lagspel där alla blir delaktiga och man kan blanda erfarna golfspelare med nybörjare. Efter ronden avnjuter ni en god matbit hos golfrestaurangen.

”Det låter intressant, hur bokar man?”

Ring kansliet på 026-215372 och boka dag för aktiviteten och tala om för oss hur många som kommer att delta så tar vi hand om resten.

”OK, vad var det som ingick i aktiviteten?”

I aktiviteten ingår en timmes genomgång av spelet och träning på rangen. För er som behöver ingår lån av ett halvset klubbor samt bollar och pegs.
Ni spelar en 9-håls tävling i lagform och efter ronden äter ni mat efter ert önskemål.
Minsta antal för att göra en aktivitet är 6 personer.

Intresserad?
Telefon: 026-215372
e-post: calle@hogbogk.com

Information företagspartner

På golfbanan finns ett flertal alternativ till reklamplatser. Reklampaket finns från 5.000:- till 25.000:-. Tänkbara reklamplatser är allt ifrån skyltar på reklamvägg eller range, hålflaggor m.m. Som partner i Högbo GK kan du t.ex hyra banan för företagsgolf till halva ordinarie priset.

>>Se våra alternativ

Intresserad?
Telefon: 026-215372
e-post: calle@hogbogk.com

 

Miljösponsor
Var med och bidra till en miljövänligare anläggning. Högbo Golfklubb strävar efter att använda miljövänliga medel för bekämpning, gödning etc i så stor utsträckning som det är möjligt. Dessa medel är i många fall dyra alternativ så genom att bidra med 1.000:- kan du vara med och stödja vår strävan att köpa in miljövänliga maskiner och produkter till banskötseln och sopsortera i så stor utsträckning som möjligt. Golfklubben har en framtagen miljöplan som har blivit antagen av Svenska Golfförbundet och vi arbetar hela tiden med att bli bättre på att värna om miljön.


Satsning på ungdomar

Vår satsning på ungdomsverksamhet riktar sig till såväl bredd som elit. Vi vill erbjuda alla som vill, träning för klubbens instruktör vid åtminstone 10 tillfällen per säsong. Vi visar upp golfen mot skolan där vår förhoppning är att rekrytera nya ungdomar. Vad gäller elit så satsas det på träning i såväl teknik, fysik som mentalt. Vi ger också möjlighet till att tävla genom bidrag till startavgifter och resor.
Genom att bidra med 1.000:- kan du vara med och hjälpa oss att satsa på rekrytering av nya ungdomar, träning för våra nuvarande ungdomar samt stöd till våra duktiga juniorer som är ute och tävlar.

Sponsorgolfen 2018
Vi gratulerar Dahlöfs Byggservice,Patrik Dahlöf, Jonas Svahn och Niklas Tisell till segern i Sponsorgolfen 2018. Vid finalspelet på Bro-Hof slutade man på en andra plats.

Hemliga resan 2018
Årets segrare på hemliga resan blev Jan Karlsson, JAKA försäljning.

Klubbmästare sponsorer 2018
Årets klubmästare för sponsorer blev Jan Karlsson, JAKA Försäljning.

Brukskampen 2018
Årets drabbning spelades på Hofors GK och det blev förlust med siffrorna 5,5-6,5.

Golfklubben riktar ett stort tack till alla sponsorer som ställt upp i våra tävlingar och även till övriga sponsorer som betyder mycket för vår verksamhet.

Hjärtstartare

På kansliet finns en hjärtstartare,
telefon 026-215372.

Betalningar till klubben

Vårt plusgiro för betalningar är 25 19 94 - 0.

Betala greenfee med Swish
Du kan betala din greenfee med Swish på swishnummer 123 - 173 19 91, kom ihåg att uppge ditt namn vid inbetalningen.

Betala startavgifter till tävlingar med Swish
Betala in din startavgift på swishnummer 123 - 422 84 09, kom ihåg att uppge tävlingens namn vid inbetalningen.

Betala startavgifter till club 60´s tävlingar med Swish
Betala in din startavgift på swishnummer 123 - 312 38 90, kom ihåg att uppge tävlingens namn vid inbetalningen.

Hjälp oss bli bättre...

Vi tar tacksamt emot alla förslag som syftar till att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi använder oss av mätverktyget players 1st för att ständigt mäta vår verksamhet och stämma av hur vi upplevs av våra medlemmar och gäster.

Har du något du vill diskutera så ta kontakt med vår klubbchef Calle Sandegård på telefon: 026-215372 eller via e-post: calle@hogbogk.com

Kontakt

  Telefon:
  026-215372

  Epost:
  info@hogbogk.com

  Adress: Daniel tilas väg 4,
  811 92 Sandviken